Bageta Caesar na tmavém pečivu, BAGETERIE BOULEVARD (porce 240g)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
242 kcal | 16.61 g | 17.17 g | 11.80 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
242 kcal / 1013 kJ
Bílkoviny
16.61 g
Sacharidy
17.17 g
- Cukry
2.75 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
2.82 g
Tuky
11.80 g
- Nasycené tuky
3.182 g
- Mononenasycené tuky
3.314 g
- Polynenasycené tuky
4.375 g
- Cholesterol
41.042 g
Voda
45.02 ml
Kofein
0 mg
Sůl
1.85 g
Popel
2.83 g
Glykemický index
44
Glykemická zátěž
8
VITAMÍNY
Vitamín C
0.343 mg
Thiamin (B1)
0.170 mg
Riboflavin (B2)
0.141 mg
Niacin (B3)
5.099 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.645 mg
Vitamín B6
0.421 mg
Folát DFE
30.358 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
43.812 mg
Vitamín B12
0.220 µg
Vitamín A
23.942 RAE
Retinol
18.558 µg
α-karoten
0.492 µg
β-karoten
35.308 µg
β-kryptoxantin
0.092 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
63.400 µg
Vitamín E
0.779 mg
Vitamín D
0.069 µg
Vitamín K
12.632 µg
MINERÁLY
Vápník
102.077 mg
Železo
1.243 mg
Hořčík
41.390 mg
Fosfor
215.458 mg
Draslík
238.987 mg
Sodík
738.333 mg
Zinek
1.336 mg
Měď
0.125 mg
Mangan
0.739 mg
Selen
24.483 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.741 g
Isoleucin
0.683 g
Leucin
1.181 g
Methionin
0.354 g
Valin
0.764 g
Fenylalanin
0.634 g
Tryptofan
0.190 g
Tyrosin
0.555 g
Cystein
0.172 g
Serin
0.626 g
Threonin
0.600 g
Kyselina aspartová
1.238 g
Kyselina glutamová
2.656 g
Arginin
0.897 g
Histidin
0.493 g
Lysin
1.163 g
Glycin
0.601 g
Prolin
0.807 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů