Bageta Caesar na světlém pečivu, BAGETERIE BOULEVARD (porce 240g)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
250 kcal | 15.10 g | 21.60 g | 10.90 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
250 kcal / 1046 kJ
Bílkoviny
15.10 g
Sacharidy
21.60 g
- Cukry
0.55 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0.85 g
Tuky
10.90 g
- Nasycené tuky
2.939 g
- Mononenasycené tuky
3.082 g
- Polynenasycené tuky
3.910 g
- Cholesterol
41.042 g
Voda
35.57 ml
Kofein
0 mg
Sůl
1.62 g
Popel
2.20 g
Glykemický index
56
Glykemická zátěž
12
VITAMÍNY
Vitamín C
0.308 mg
Thiamin (B1)
0.093 mg
Riboflavin (B2)
0.111 mg
Niacin (B3)
3.934 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.648 mg
Vitamín B6
0.338 mg
Folát DFE
12.833 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
38.875 mg
Vitamín B12
0.220 µg
Vitamín A
23.942 RAE
Retinol
18.558 µg
α-karoten
0.492 µg
β-karoten
35.233 µg
β-kryptoxantin
0.092 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
52.100 µg
Vitamín E
0.760 mg
Vitamín D
0.069 µg
Vitamín K
12.215 µg
MINERÁLY
Vápník
69.418 mg
Železo
0.602 mg
Hořčík
20.523 mg
Fosfor
161.242 mg
Draslík
184.903 mg
Sodík
648.333 mg
Zinek
0.968 mg
Měď
0.075 mg
Mangan
0.238 mg
Selen
23.943 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.717 g
Isoleucin
0.688 g
Leucin
1.206 g
Methionin
0.361 g
Valin
0.758 g
Fenylalanin
0.657 g
Tryptofan
0.183 g
Tyrosin
0.559 g
Cystein
0.184 g
Serin
0.649 g
Threonin
0.589 g
Kyselina aspartová
1.167 g
Kyselina glutamová
3.035 g
Arginin
0.834 g
Histidin
0.490 g
Lysin
1.116 g
Glycin
0.579 g
Prolin
0.946 g
DALŠÍ ČTENÍ
Bageta Caesar z Bageterie Boulevard patří mezi nejvyhledávanější položky webu 2000KCAL. Pokud Vás zajímá detailnější výživový rozbor jídel z Bageterie Boulevard (nejen nutriční hodnoty a kalorie, ale také užitečná doporučení a varování), přečtěte si článek Bageterie Boulevard aneb sůl (a olej) nad zlato.
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů