Banán plátky proslazené sušené a fritované ovoce (banán 55%, kokosový olej 26%, třtinový cukr 19%), ENCINGER pro ALBERT (bal. 100g)

UPC: 8590421014790 (Czech Republic)

Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
508 kcal1.90 g65.00 g27.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
508 kcal / 2125 kJ
Bílkoviny
1.90 g
Sacharidy
65.00 g
- Cukry
44.88 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
5.45 g
Tuky
27.00 g
- Nasycené tuky
23.000 g
- Mononenasycené tuky
1.730 g
- Polynenasycené tuky
0.628 g
- Cholesterol
0 g
Voda
1.66 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.01 g
Popel
1.70 g

VITAMÍNY

Vitamín C
3.850 mg
Thiamin (B1)
0.099 mg
Riboflavin (B2)
0.132 mg
Niacin (B3)
1.540 mg
Kys. pantothenová (B5)
0 mg
Vitamín B6
0.242 mg
Folát DFE
7.700 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
11.295 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
6.600 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
52.800 µg
β-karoten
55.550 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
46.200 µg
Vitamín E
0.243 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
1.256 µg

MINERÁLY

Vápník
22.430 mg
Železo
0.817 mg
Hořčík
62.250 mg
Fosfor
44.500 mg
Draslík
836.960 mg
Sodík
2.790 mg
Zinek
0.341 mg
Měď
0.226 mg
Mangan
0.327 mg
Selen
2.145 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.122 g
Isoleucin
0.092 g
Leucin
0.197 g
Methionin
0.041 g
Valin
0.155 g
Fenylalanin
0.111 g
Tryptofan
0 g
Tyrosin
0.067 g
Cystein
0.035 g
Serin
0.124 g
Threonin
0.094 g
Kyselina aspartová
0.277 g
Kyselina glutamová
0.219 g
Arginin
0.097 g
Histidin
0.183 g
Lysin
0.089 g
Glycin
0.105 g
Prolin
0.126 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů