Bramborová kaše, domácí receptura, s mlékem a máslem
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Bramborová kaše - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
113 kcal1.86 g16.81 g4.22 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
113 kcal / 473 kJ
Bílkoviny
1.86 g
Sacharidy
16.81 g
- Cukry
1.43 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
1.50 g
Tuky
4.22 g
- Nasycené tuky
2.613 g
- Mononenasycené tuky
1.070 g
- Polynenasycené tuky
0.199 g
- Cholesterol
11.000 g
Voda
75.61 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.79 g
Popel
1.50 g
Glykemický index
83
Glykemická zátěž
14

VITAMÍNY

Vitamín C
6.000 mg
Thiamin (B1)
0.086 mg
Riboflavin (B2)
0.041 mg
Niacin (B3)
1.072 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.468 mg
Vitamín B6
0.222 mg
Folát DFE
8.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
13.500 mg
Vitamín B12
0.070 µg
Vitamín A
38.000 RAE
Retinol
37.000 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
9.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
7.000 µg
Vitamín E
0.120 mg
Vitamín D
0.200 µg
Vitamín K
2.000 µg

MINERÁLY

Vápník
24.000 mg
Železo
0.260 mg
Hořčík
18.000 mg
Fosfor
45.000 mg
Draslík
284.000 mg
Sodík
317.000 mg
Zinek
0.270 mg
Měď
0.138 mg
Mangan
0.114 mg
Selen
0.800 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.058 g
Isoleucin
0.082 g
Leucin
0.123 g
Methionin
0.033 g
Valin
0.107 g
Fenylalanin
0.083 g
Tryptofan
0.033 g
Tyrosin
0.074 g
Cystein
0.020 g
Serin
0.077 g
Threonin
0.071 g
Kyselina aspartová
0.374 g
Kyselina glutamová
0.329 g
Arginin
0.075 g
Histidin
0.042 g
Lysin
0.106 g
Glycin
0.052 g
Prolin
0.101 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů