Chicken & Bacon Caesar Wrap, pšeničná tortilla se semínky, kuřetem a slaninou, MARKS & SPENCER (bal. 230g)
UPC: 0351416 ()
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
276 kcal11.40 g23.10 g15.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
276 kcal / 1155 kJ
Bílkoviny
11.40 g
Sacharidy
23.10 g
- Cukry
1.60 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
1.50 g
Tuky
15.00 g
- Nasycené tuky
3.300 g
- Mononenasycené tuky
4.342 g
- Polynenasycené tuky
3.880 g
- Cholesterol
30.600 g
Voda
26.22 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.98 g
Popel
1.61 g

VITAMÍNY

Vitamín C
0.336 mg
Thiamin (B1)
0.091 mg
Riboflavin (B2)
0.069 mg
Niacin (B3)
3.454 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.440 mg
Vitamín B6
0.278 mg
Folát DFE
3.480 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
31.616 mg
Vitamín B12
0.169 µg
Vitamín A
6.120 RAE
Retinol
1.320 µg
α-karoten
0.480 µg
β-karoten
35.880 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
33.240 µg
Vitamín E
2.532 mg
Vitamín D
0.048 µg
Vitamín K
3.212 µg

MINERÁLY

Vápník
6.110 mg
Železo
1.367 mg
Hořčík
10.687 mg
Fosfor
95.400 mg
Draslík
147.240 mg
Sodík
392.000 mg
Zinek
0.548 mg
Měď
0.023 mg
Mangan
0.006 mg
Selen
11.210 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.556 g
Isoleucin
0.464 g
Leucin
0.793 g
Methionin
0.255 g
Valin
0.492 g
Fenylalanin
0.392 g
Tryptofan
0.118 g
Tyrosin
0.361 g
Cystein
0.104 g
Serin
0.381 g
Threonin
0.427 g
Kyselina aspartová
0.901 g
Kyselina glutamová
1.441 g
Arginin
0.636 g
Histidin
0.372 g
Lysin
0.893 g
Glycin
0.429 g
Prolin
0.340 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů