Chicken Fajita, nudličky z kuřecích prsou obalené ve směsi koření na mexický způsob, MARKS & SPENCER (bal. 500g)
UPC: 0358965 ()
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
78 kcal12.30 g4.30 g1.10 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
78 kcal / 326 kJ
Bílkoviny
12.30 g
Sacharidy
4.30 g
- Cukry
2.30 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0.90 g
Tuky
1.10 g
- Nasycené tuky
0.300 g
- Mononenasycené tuky
0.424 g
- Polynenasycené tuky
0.175 g
- Cholesterol
36.660 g
Voda
64.22 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.48 g
Popel
0.69 g

VITAMÍNY

Vitamín C
20.690 mg
Thiamin (B1)
0.061 mg
Riboflavin (B2)
0.099 mg
Niacin (B3)
4.935 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.795 mg
Vitamín B6
0.458 mg
Folát DFE
11.450 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
42.522 mg
Vitamín B12
0.105 µg
Vitamín A
13.750 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
2.050 µg
β-karoten
97.750 µg
β-kryptoxantin
24.850 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
20.200 µg
Vitamín E
0.709 mg
Vitamín D
0.500 µg
Vitamín K
0.675 µg

MINERÁLY

Vápník
7.358 mg
Železo
0.278 mg
Hořčík
17.200 mg
Fosfor
114.350 mg
Draslík
218.816 mg
Sodík
192.000 mg
Zinek
0.393 mg
Měď
0.034 mg
Mangan
0.043 mg
Selen
11.500 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.664 g
Isoleucin
0.558 g
Leucin
0.940 g
Methionin
0.294 g
Valin
0.591 g
Fenylalanin
0.466 g
Tryptofan
0.145 g
Tyrosin
0.409 g
Cystein
0.121 g
Serin
0.439 g
Threonin
0.513 g
Kyselina aspartová
1.103 g
Kyselina glutamová
1.732 g
Arginin
0.782 g
Histidin
0.424 g
Lysin
1.093 g
Glycin
0.507 g
Prolin
0.364 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů