Chléb, domácí receptura (4g droždí, 5g cukru, 8g kmínu, 300g pšeničné chlebové mouky, 65g špaldové celozrnné a 10g pšeničné hladké)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g
Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
265 kcal | 10.00 g | 51.10 g | 1.51 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
265 kcal / 1109 kJ
Bílkoviny
10.00 g
Sacharidy
51.10 g
- Cukry
2.24 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
4.30 g
Tuky
1.51 g
- Nasycené tuky
0.161 g
- Mononenasycené tuky
0.159 g
- Polynenasycené tuky
0.131 g
- Cholesterol
0 g
Voda
9.19 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0 g
Popel
0.37 g
Glykemický index
72
Glykemická zátěž
37
VITAMÍNY
Vitamín C
0.325 mg
Thiamin (B1)
0.241 mg
Riboflavin (B2)
0.066 mg
Niacin (B3)
2.038 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.671 mg
Vitamín B6
0.047 mg
Folát DFE
26.579 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
0.648 mg
Vitamín B12
0.001 µg
Vitamín A
0.277 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0.123 µg
β-karoten
3.794 µg
β-kryptoxantin
0.246 µg
Lykopen
0.308 µg
Lutein
28.110 µg
Vitamín E
0.367 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
0.376 µg
MINERÁLY
Vápník
25.330 mg
Železo
1.346 mg
Hořčík
33.837 mg
Fosfor
129.975 mg
Draslík
165.400 mg
Sodík
1.887 mg
Zinek
0.921 mg
Měď
0.077 mg
Mangan
0.602 mg
Selen
1.091 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.345 g
Isoleucin
0.368 g
Leucin
0.735 g
Methionin
0.168 g
Valin
0.452 g
Fenylalanin
0.521 g
Tryptofan
0.129 g
Tyrosin
0.303 g
Cystein
0.229 g
Serin
0.519 g
Threonin
0.305 g
Kyselina aspartová
0.506 g
Kyselina glutamová
3.467 g
Arginin
0.433 g
Histidin
0.235 g
Lysin
0.281 g
Glycin
0.410 g
Prolin
1.177 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů