Double Cheeseburger MCDONALDS CZE (porce 170 g)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Double Cheeseburger MCDONALDS CZE (porce 170 g) - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
259 kcal15.92 g19.08 g12.71 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
259 kcal / 1084 kJ
Bílkoviny
15.92 g
Sacharidy
19.08 g
- Cukry
4.30 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
1.10 g
Tuky
12.71 g
- Nasycené tuky
6.842 g
- Mononenasycené tuky
4.626 g
- Polynenasycené tuky
0.944 g
- Cholesterol
48.235 g
Voda
44.69 ml
Kofein
0 mg
Sůl
1.40 g
Popel
2.21 g
Glykemický index
66
Glykemická zátěž
13

VITAMÍNY

Vitamín C
0.261 mg
Thiamin (B1)
0.174 mg
Riboflavin (B2)
0.218 mg
Niacin (B3)
3.702 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.679 mg
Vitamín B6
0.185 mg
Folát DFE
28.706 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
41.829 mg
Vitamín B12
1.276 µg
Vitamín A
34.929 RAE
Retinol
33.376 µg
α-karoten
0.024 µg
β-karoten
19.706 µg
β-kryptoxantin
2.447 µg
Lykopen
283.812 µg
Lutein
22.024 µg
Vitamín E
0.258 mg
Vitamín D
0.412 µg
Vitamín K
3.492 µg

MINERÁLY

Vápník
171.360 mg
Železo
2.183 mg
Hořčík
27.402 mg
Fosfor
188.635 mg
Draslík
203.979 mg
Sodík
560.000 mg
Zinek
3.008 mg
Měď
0.087 mg
Mangan
0.383 mg
Selen
22.045 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.785 g
Isoleucin
0.694 g
Leucin
1.251 g
Methionin
0.369 g
Valin
0.784 g
Fenylalanin
0.688 g
Tryptofan
0.131 g
Tyrosin
0.528 g
Cystein
0.211 g
Serin
0.712 g
Threonin
0.582 g
Kyselina aspartová
1.195 g
Kyselina glutamová
3.311 g
Arginin
0.842 g
Histidin
0.457 g
Lysin
1.061 g
Glycin
0.816 g
Prolin
1.228 g

DALŠÍ ČTENÍ

Sendviče z fast-foodové restaurace McDonald's patří mezi nejvyhledávanější položky webu 2000KCAL. Ačkoliv bývá McDonald's spojován s nezdravým životním stylem (nevyhovující nutriční hodnoty, prázdné kalorie apod.), nemusí to být vždy pravda. Více si přečtěte v článku McDonald's není nezdravý. Nezdravá jsou naše rozhodnutí.

Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů