Granátové jablko syrové (punica granatum), plod marhaníku granátového a granátovníku obecného, též granátová jablíčka jablka
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
83 kcal | 1.67 g | 18.70 g | 1.17 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
83 kcal / 347 kJ
Bílkoviny
1.67 g
Sacharidy
18.70 g
- Cukry
13.67 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
4.00 g
Tuky
1.17 g
- Nasycené tuky
0.120 g
- Mononenasycené tuky
0.093 g
- Polynenasycené tuky
0.079 g
- Cholesterol
0 g
Voda
77.93 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.01 g
Popel
0.53 g
Glykemický index
55
Glykemická zátěž
10
VITAMÍNY
Vitamín C
10.200 mg
Thiamin (B1)
0.067 mg
Riboflavin (B2)
0.053 mg
Niacin (B3)
0.293 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.377 mg
Vitamín B6
0.075 mg
Folát DFE
38.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
7.600 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamín E
0.600 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
16.400 µg
MINERÁLY
Vápník
10.000 mg
Železo
0.300 mg
Hořčík
12.000 mg
Fosfor
36.000 mg
Draslík
236.000 mg
Sodík
3.000 mg
Zinek
0.350 mg
Měď
0.158 mg
Mangan
0.119 mg
Selen
0.500 µg