Jablko Golden Delicious, Malus domestica, jedlá část vč. slupky, syrové
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Jablko Golden Delicious - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
57 kcal0.28 g13.60 g0.15 g

Co je horší než najít v jablku červa?

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ

PRO GRAMŮ POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Energie
57 kcal / 238 kJ
Bílkoviny
0.28 g
Sacharidy
13.60 g
- Cukry
10.04 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
2.40 g
Tuky
0.15 g
- Nasycené tuky
0.034 g
- Mononenasycené tuky
0.005 g
- Polynenasycené tuky
0.098 g
- Cholesterol
0 g
Voda
85.81 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.01 g
Popel
0.16 g
Glykemický index
39
Glykemická zátěž
5

Nutriční Info

Tradiční porce n/a

Porcí v balení n/a

Množství v 1 porci
Kalorie
% Daily Value*
Tuk celkem
Nasycený tuk
Trans fuk n/a
Cholesterol
Sůl
Sacharidy
Vláknina
Cukry
Přidaný rafinovaný cukr g
Bílkoviny
Vitamín D
Vápník
Železo
Draslík

* % denní doporučené dávky (DDD) udává, jakým procentem živina přispívá potřebnému individuálnímu dennímu příjmu. Hodnoty jsou odvozeny od energetického příjmu 2,000 kalorií.

VITAMÍNY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vitamín C
8.260 mg
Thiamin (B1)
0.018 mg
Riboflavin (B2)
0.026 mg
Niacin (B3)
0.094 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.074 mg
Vitamín B6
0.051 mg
Folát DFE
3.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
5.100 mg
Vitamín B12
Vitamín A
3.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
25.000 µg
β-kryptoxantin
12.000 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
28.000 µg
Vitamín E
0.180 mg
Vitamín D
Vitamín K
1.800 µg

MINERÁLY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vápník
6.000 mg
Železo
0.130 mg
Hořčík
5.000 mg
Fosfor
10.000 mg
Draslík
100.000 mg
Sodík
2.000 mg
Zinek
0.040 mg
Měď
0.030 mg
Mangan
0.035 mg
Selen
0 µg

AMINOKYSELINY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Alanin
0.012 g
Isoleucin
0.006 g
Leucin
0.014 g
Methionin
0.001 g
Valin
0.013 g
Fenylalanin
0.007 g
Tryptofan
0.001 g
Tyrosin
0.001 g
Cystein
0.001 g
Serin
0.011 g
Threonin
0.006 g
Kyselina aspartová
0.075 g
Kyselina glutamová
0.026 g
Arginin
0.006 g
Histidin
0.005 g
Lysin
0.013 g
Glycin
0.009 g
Prolin
0.006 g

Najít v jablku půlku červa.

Zdroj nutričních dat: Databáze 2000KCAL. Hodnoty jsou stanoveny dle etiket, informací od výrobce, z dat národních databází (USDA, UZEI...) či odhady (kde je to možné, např. u kompozitních potravin), a to ve zmíněném prioritním sledu. Přesnost a úplnost není zaručena.
0 comments