MILKO Jogurt řecký bílý 0% tuku, POLABSKÉ MLÉKÁRNY (bal. 140g)
UPC: 85955790
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
UPC: 85955790
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
57 kcal | 10.00 g | 3.50 g | 0.30 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
57 kcal / 238 kJ
Bílkoviny
10.00 g
Sacharidy
3.50 g
- Cukry
3.50 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0 g
Tuky
0.30 g
- Nasycené tuky
0.200 g
- Mononenasycené tuky
0.053 g
- Polynenasycené tuky
0.012 g
- Cholesterol
6.000 g
Voda
86.10 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.10 g
Popel
0.71 g
Glykemický index
14
Glykemická zátěž
0
VITAMÍNY
Vitamín C
0.300 mg
Thiamin (B1)
0.023 mg
Riboflavin (B2)
0.278 mg
Niacin (B3)
0.208 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.331 mg
Vitamín B6
0.063 mg
Folát DFE
7.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
15.100 mg
Vitamín B12
0.750 µg
Vitamín A
1.000 RAE
Retinol
1.000 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamín E
0.010 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
0 µg
MINERÁLY
Vápník
112.000 mg
Železo
0.030 mg
Hořčík
11.000 mg
Fosfor
135.000 mg
Draslík
141.000 mg
Sodík
40.000 mg
Zinek
0.520 mg
Měď
0.017 mg
Mangan
0.009 mg
Selen
9.700 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.308 g
Isoleucin
0.491 g
Leucin
0.904 g
Methionin
0.251 g
Valin
0.597 g
Fenylalanin
0.453 g
Tryptofan
0.134 g
Tyrosin
0.453 g
Cystein
0.058 g
Serin
0.500 g
Threonin
0.404 g
Kyselina aspartová
0.722 g
Kyselina glutamová
1.944 g
Arginin
0.327 g
Histidin
0.260 g
Lysin
0.780 g
Glycin
0.173 g
Prolin
0.924 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů