Kaiserka cereální, pečivo, PROFROST A.S. pro ALBERT (ks 53g)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
266 kcal | 10.00 g | 45.00 g | 5.00 g |
Co řekla německá kaiserka francouzské bagetě?
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
266 kcal / 1113 kJ
Bílkoviny
10.00 g
Sacharidy
45.00 g
- Cukry
1.51 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
2.30 g
Tuky
5.00 g
- Nasycené tuky
0.705 g
- Mononenasycené tuky
1.317 g
- Polynenasycené tuky
2.000 g
- Cholesterol
0 g
Voda
31.00 ml
Kofein
0 mg
Sůl
1.36 g
Popel
2.00 g
Glykemický index
73
Glykemická zátěž
33
VITAMÍNY
Vitamín C
0 mg
Thiamin (B1)
0.478 mg
Riboflavin (B2)
0.336 mg
Niacin (B3)
4.239 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.410 mg
Vitamín B6
0.035 mg
Folát DFE
15.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
14.600 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
58.000 µg
Vitamín E
0.420 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
0.600 µg
MINERÁLY
Vápník
95.000 mg
Železo
3.280 mg
Hořčík
27.000 mg
Fosfor
100.000 mg
Draslík
108.000 mg
Sodík
544.000 mg
Zinek
0.940 mg
Měď
0.163 mg
Mangan
0.460 mg
Selen
39.100 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.334 g
Isoleucin
0.387 g
Leucin
0.700 g
Methionin
0.178 g
Valin
0.436 g
Fenylalanin
0.494 g
Tryptofan
0.118 g
Tyrosin
0.287 g
Cystein
0.218 g
Serin
0.485 g
Threonin
0.288 g
Kyselina aspartová
0.454 g
Kyselina glutamová
3.347 g
Arginin
0.364 g
Histidin
0.216 g
Lysin
0.244 g
Glycin
0.354 g
Prolin
1.116 g
Odpověď: Gluten Tag.
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
2 komentáře

Vtipy o pečivu nikdy nezplesniví :)