Kopr (anethum graveolens), čerstvý
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
43 kcal3.46 g7.02 g1.12 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
43 kcal / 180 kJ
Bílkoviny
3.46 g
Sacharidy
7.02 g
- Cukry
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
2.10 g
Tuky
1.12 g
- Nasycené tuky
0.060 g
- Mononenasycené tuky
0.802 g
- Polynenasycené tuky
0.095 g
- Cholesterol
0 g
Voda
85.95 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.15 g
Popel
2.45 g

VITAMÍNY

Vitamín C
85.000 mg
Thiamin (B1)
0.058 mg
Riboflavin (B2)
0.296 mg
Niacin (B3)
1.570 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.397 mg
Vitamín B6
0.185 mg
Folát DFE
150.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
386.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
β-karoten
β-kryptoxantin
Lykopen
Lutein
Vitamín E
Vitamín D
0 µg
Vitamín K

MINERÁLY

Vápník
208.000 mg
Železo
6.590 mg
Hořčík
55.000 mg
Fosfor
66.000 mg
Draslík
738.000 mg
Sodík
61.000 mg
Zinek
0.910 mg
Měď
0.146 mg
Mangan
1.264 mg
Selen

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.227 g
Isoleucin
0.195 g
Leucin
0.159 g
Methionin
0.011 g
Valin
0.154 g
Fenylalanin
0.065 g
Tryptofan
0.014 g
Tyrosin
0.096 g
Cystein
0.017 g
Serin
0.158 g
Threonin
0.068 g
Kyselina aspartová
0.343 g
Kyselina glutamová
0.290 g
Arginin
0.142 g
Histidin
0.071 g
Lysin
0.246 g
Glycin
0.169 g
Prolin
0.248 g
Zdroj dat: Databáze USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států)
0 komentářů