Pistácie, pražené, nesolené, ENCINGER pro ALBERT (bal. 200g)
UPC: 8590421014745 (Czech Republic)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Pistácie - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
676 kcal21.00 g18.00 g58.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
676 kcal / 2828 kJ
Bílkoviny
21.00 g
Sacharidy
18.00 g
- Cukry
5.70 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
10.60 g
Tuky
58.00 g
- Nasycené tuky
6.400 g
- Mononenasycené tuky
23.257 g
- Polynenasycené tuky
14.380 g
- Cholesterol
0 g
Voda
4.37 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.02 g
Popel
2.99 g
Glykemický index
15
Glykemická zátěž
3

VITAMÍNY

Vitamín C
5.600 mg
Thiamin (B1)
0.870 mg
Riboflavin (B2)
0.160 mg
Niacin (B3)
1.300 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.520 mg
Vitamín B6
1.700 mg
Folát DFE
51.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
26.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
10.000 µg
β-karoten
305.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
Lutein
2903.000 µg
Vitamín E
2.860 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K

MINERÁLY

Vápník
105.000 mg
Železo
3.920 mg
Hořčík
121.000 mg
Fosfor
490.000 mg
Draslík
1025.000 mg
Sodík
8.000 mg
Zinek
2.200 mg
Měď
1.300 mg
Mangan
1.200 mg
Selen
7.000 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.973 g
Isoleucin
0.917 g
Leucin
1.604 g
Methionin
0.360 g
Valin
1.249 g
Fenylalanin
1.092 g
Tryptofan
0.251 g
Tyrosin
0.509 g
Cystein
0.292 g
Serin
1.283 g
Threonin
0.684 g
Kyselina aspartová
1.884 g
Kyselina glutamová
4.300 g
Arginin
2.134 g
Histidin
0.512 g
Lysin
1.138 g
Glycin
1.009 g
Prolin
0.938 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů