Růžičková kapusta tepelně upravená se solí
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g

Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
36 kcal | 2.55 g | 7.10 g | 0.50 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
36 kcal / 151 kJ
Bílkoviny
2.55 g
Sacharidy
7.10 g
- Cukry
1.74 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
2.60 g
Tuky
0.50 g
- Nasycené tuky
0.102 g
- Mononenasycené tuky
0.038 g
- Polynenasycené tuky
0.255 g
- Cholesterol
0 g
Voda
88.90 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.64 g
Popel
VITAMÍNY
Vitamín C
62.000 mg
Thiamin (B1)
0.107 mg
Riboflavin (B2)
0.080 mg
Niacin (B3)
0.607 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.252 mg
Vitamín B6
0.178 mg
Folát DFE
60.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
40.600 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
39.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
465.000 µg
β-kryptoxantin
Lykopen
0 µg
Lutein
1290.000 µg
Vitamín E
0.430 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
140.300 µg
MINERÁLY
Vápník
36.000 mg
Železo
1.200 mg
Hořčík
20.000 mg
Fosfor
56.000 mg
Draslík
317.000 mg
Sodík
257.000 mg
Zinek
0.330 mg
Měď
0.083 mg
Mangan
0.227 mg
Selen
1.500 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
Isoleucin
0.100 g
Leucin
0.114 g
Methionin
0.024 g
Valin
0.117 g
Fenylalanin
0.074 g
Tryptofan
0.028 g
Tyrosin
Cystein
0.016 g
Serin
Threonin
0.091 g
Kyselina aspartová
Kyselina glutamová
Arginin
0.153 g
Histidin
0.057 g
Lysin
0.116 g
Glycin
Prolin