Směs jader suchých skořápkových plodů, rozinek a proslazené klikvy velkoplodé, Larissa, VETTER (bal. 250g)

UPC: 8585006748320 (Slovakia)

Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
468 kcal9.50 g47.00 g27.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
468 kcal / 1958 kJ
Bílkoviny
9.50 g
Sacharidy
47.00 g
- Cukry
37.00 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
5.26 g
Tuky
27.00 g
- Nasycené tuky
3.400 g
- Mononenasycené tuky
16.281 g
- Polynenasycené tuky
6.746 g
- Cholesterol
0 g
Voda
7.28 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.02 g
Popel
1.89 g

VITAMÍNY

Vitamín C
1.824 mg
Thiamin (B1)
0.198 mg
Riboflavin (B2)
0.270 mg
Niacin (B3)
1.410 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.319 mg
Vitamín B6
0.241 mg
Folát DFE
26.480 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
21.062 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
0.300 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0.300 µg
β-karoten
1.600 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
11.600 µg
Vitamín E
7.845 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
6.020 µg

MINERÁLY

Vápník
100.160 mg
Železo
2.365 mg
Hořčík
141.280 mg
Fosfor
276.840 mg
Draslík
579.560 mg
Sodík
8.000 mg
Zinek
1.883 mg
Měď
0.815 mg
Mangan
1.359 mg
Selen
156.558 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.397 g
Isoleucin
0.341 g
Leucin
0.678 g
Methionin
0.189 g
Valin
0.439 g
Fenylalanin
0.463 g
Tryptofan
0.101 g
Tyrosin
0.223 g
Cystein
0.144 g
Serin
0.451 g
Threonin
0.301 g
Kyselina aspartová
1.030 g
Kyselina glutamová
2.270 g
Arginin
1.240 g
Histidin
0.257 g
Lysin
0.324 g
Glycin
0.544 g
Prolin
0.462 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů