Treska, atlantická, syrová
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
82 kcal17.81 g0 g0.67 g

Recept na tresku.
Potřebujeme: tresku, olivový olej, papriku, česnek, cibuli, sůl, pivo a zkušeného kuchaře.

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ

PRO GRAMŮ POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Energie
82 kcal / 343 kJ
Bílkoviny
17.81 g
Sacharidy
0 g
- Cukry
0 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0 g
Tuky
0.67 g
- Nasycené tuky
0.131 g
- Mononenasycené tuky
0.094 g
- Polynenasycené tuky
0.231 g
- Cholesterol
43.000 g
Voda
81.22 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.14 g
Popel
1.16 g

Nutriční Info

Tradiční porce n/a

Porcí v balení n/a

Množství v 1 porci
Kalorie
% Daily Value*
Tuk celkem
Nasycený tuk
Trans fuk n/a
Cholesterol
Sůl
Sacharidy
Vláknina
Cukry
Přidaný rafinovaný cukr g
Bílkoviny
Vitamín D
Vápník
Železo
Draslík

* % denní doporučené dávky (DDD) udává, jakým procentem živina přispívá potřebnému individuálnímu dennímu příjmu. Hodnoty jsou odvozeny od energetického příjmu 2,000 kalorií.

VITAMÍNY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vitamín C
1.000 mg
Thiamin (B1)
0.076 mg
Riboflavin (B2)
0.065 mg
Niacin (B3)
2.063 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.153 mg
Vitamín B6
0.245 mg
Folát DFE
7.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
65.200 mg
Vitamín B12
0.910 µg
Vitamín A
12.000 RAE
Retinol
12.000 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamín E
0.640 mg
Vitamín D
0.900 µg
Vitamín K
0.100 µg

MINERÁLY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vápník
16.000 mg
Železo
0.380 mg
Hořčík
32.000 mg
Fosfor
203.000 mg
Draslík
413.000 mg
Sodík
54.000 mg
Zinek
0.450 mg
Měď
0.028 mg
Mangan
0.015 mg
Selen
33.100 µg

AMINOKYSELINY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Alanin
1.077 g
Isoleucin
0.821 g
Leucin
1.447 g
Methionin
0.527 g
Valin
0.917 g
Fenylalanin
0.695 g
Tryptofan
0.199 g
Tyrosin
0.601 g
Cystein
0.191 g
Serin
0.726 g
Threonin
0.781 g
Kyselina aspartová
1.823 g
Kyselina glutamová
2.658 g
Arginin
1.066 g
Histidin
0.524 g
Lysin
1.635 g
Glycin
0.855 g
Prolin
0.630 g

Způsob přípravy: postavíme zkušeného kuchaře s ingrediencemi do kuchyně a zavřeme za ním dveře.
Otevřeme si pivo, pustíme televizi. Za dvě hodiny je jídlo hotové.

Zdroj nutričních dat: USDA
0 comments