Uzený pstruh lososovitý, oncorhynchus mykiss, rozmrazený, NEKTON (bal. 100g)
UPC: 8594009063712 (Czech Republic)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
156 kcal21.00 g0 g8.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
156 kcal / 653 kJ
Bílkoviny
21.00 g
Sacharidy
0 g
- Cukry
0 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0 g
Tuky
8.00 g
- Nasycené tuky
2.700 g
- Mononenasycené tuky
2.363 g
- Polynenasycené tuky
1.799 g
- Cholesterol
70.000 g
Voda
68.72 ml
Kofein
0 mg
Sůl
3.00 g
Popel
1.44 g
Glykemický index
0
Glykemická zátěž
0

VITAMÍNY

Vitamín C
2.900 mg
Thiamin (B1)
0.143 mg
Riboflavin (B2)
0.107 mg
Niacin (B3)
6.646 mg
Kys. pantothenová (B5)
1.990 mg
Vitamín B6
0.386 mg
Folát DFE
12.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
77.600 mg
Vitamín B12
4.110 µg
Vitamín A
100.000 RAE
Retinol
100.000 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamín E
2.790 mg
Vitamín D
19.000 µg
Vitamín K
0.100 µg

MINERÁLY

Vápník
30.000 mg
Železo
0.360 mg
Hořčík
30.000 mg
Fosfor
270.000 mg
Draslík
450.000 mg
Sodík
1200.000 mg
Zinek
0.540 mg
Měď
0.055 mg
Mangan
0.013 mg
Selen
28.100 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
1.330 g
Isoleucin
1.013 g
Leucin
1.787 g
Methionin
0.651 g
Valin
1.132 g
Fenylalanin
0.859 g
Tryptofan
0.246 g
Tyrosin
0.741 g
Cystein
0.236 g
Serin
0.896 g
Threonin
0.964 g
Kyselina aspartová
2.251 g
Kyselina glutamová
3.281 g
Arginin
1.316 g
Histidin
0.647 g
Lysin
2.018 g
Glycin
1.055 g
Prolin
0.777 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů