Vlašské ořechy (juglans regia), jádra, IBK TRADE pro ALBERT (bal. 250g)
UPC: 8594011984432 (Czech Republic)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Vlašské ořechy  - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
705 kcal15.00 g14.00 g65.00 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
705 kcal / 2950 kJ
Bílkoviny
15.00 g
Sacharidy
14.00 g
- Cukry
1.10 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
6.70 g
Tuky
65.00 g
- Nasycené tuky
6.000 g
- Mononenasycené tuky
8.933 g
- Polynenasycené tuky
47.174 g
- Cholesterol
0 g
Voda
4.07 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.01 g
Popel
1.78 g

VITAMÍNY

Vitamín C
1.300 mg
Thiamin (B1)
0.341 mg
Riboflavin (B2)
0.150 mg
Niacin (B3)
1.125 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.570 mg
Vitamín B6
0.537 mg
Folát DFE
98.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
39.200 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
1.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
12.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
9.000 µg
Vitamín E
0.700 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
2.700 µg

MINERÁLY

Vápník
98.000 mg
Železo
2.910 mg
Hořčík
158.000 mg
Fosfor
346.000 mg
Draslík
441.000 mg
Sodík
2.000 mg
Zinek
3.090 mg
Měď
1.586 mg
Mangan
3.414 mg
Selen
4.900 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.696 g
Isoleucin
0.625 g
Leucin
1.170 g
Methionin
0.236 g
Valin
0.753 g
Fenylalanin
0.711 g
Tryptofan
0.170 g
Tyrosin
0.406 g
Cystein
0.208 g
Serin
0.934 g
Threonin
0.596 g
Kyselina aspartová
1.829 g
Kyselina glutamová
2.816 g
Arginin
2.278 g
Histidin
0.391 g
Lysin
0.424 g
Glycin
0.816 g
Prolin
0.706 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů