Brazil nuts raw, Bertholletia excelsa
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
Brazil nuts raw - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
659 kcal14.32 g11.74 g67.10 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
659 kcal / 2757 kJ
Protein
14.32 g
Carbs
11.74 g
- Sugar
2.33 g
- Added sugar
0 g
- Fiber
7.50 g
Fat
67.10 g
- Saturated fats
16.134 g
- Monounsaturated fats
23.879 g
- Polyunsaturated fats
24.399 g
- Cholesterol
0 g
Water
3.42 ml
Caffeine
0 mg
Salt
0.01 g
Ash
3.43 g
Glycemic index
10
Glycemic load
1

VITAMINS

Vitamin C
0.700 mg
Thiamin (B1)
0.617 mg
Riboflavin (B2)
0.035 mg
Niacin (B3)
0.295 mg
Pantothenic acid (B5)
0.184 mg
Vitamin B6
0.101 mg
Folate DFE
22.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
28.800 mg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamin E
5.650 mg
Vitamin D
0 µg
Vitamin K
0 µg

MINERALS

Calcium
160.000 mg
Iron
2.430 mg
Magnesium
376.000 mg
Phosphorus
725.000 mg
Potassium
659.000 mg
Sodium
3.000 mg
Zinc
4.060 mg
Copper
1.743 mg
Manganese
1.223 mg
Selenium
1917.000 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.609 g
Isoleucine
0.518 g
Leucine
1.190 g
Methionine
1.124 g
Valine
0.760 g
Phenylalanine
0.639 g
Tryptophan
0.135 g
Tyrosine
0.416 g
Cysteine
0.306 g
Serine
0.676 g
Threonine
0.365 g
Aspartic acid
1.325 g
Glutamic acid
3.190 g
Arginine
2.140 g
Histidine
0.409 g
Lysine
0.490 g
Glycine
0.733 g
Proline
0.706 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments