FAGE TOTAL 0% Nonfat Plain Greek Strained Yogurt, FAGE USA DAIRY INDUSTRY INC. (net wt. 32oz, 907g)
UPC: 689544083016 (Finland)
Nutritional values in 100g / 3.5oz
UPC: 689544083016 (Finland)
0g / 0oz
454g / 1lb

Energy | Protein | Carbs | Fats |
---|---|---|---|
53 kcal | 10.59 g | 2.94 g | 0 g |
NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.
Energy
53 kcal / 222 kJ
Protein
10.59 g
Carbs
2.94 g
- Sugar
2.94 g
- Added sugar
0 g
- Fiber
0 g
Fat
0 g
- Saturated fats
0 g
- Monounsaturated fats
0 g
- Polyunsaturated fats
0 g
- Cholesterol
5.882 g
Water
85.10 ml
Caffeine
0 mg
Salt
0.09 g
Ash
VITAMINS
Vitamin C
0 mg
Thiamin (B1)
0.023 mg
Riboflavin (B2)
0.278 mg
Niacin (B3)
0.208 mg
Pantothenic acid (B5)
0.331 mg
Vitamin B6
0.063 mg
Folate DFE
7.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
15.100 mg
Vitamin B12
0.750 µg
Vitamin A
1.000 RAE
Retinol
1.000 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamin E
0.010 mg
Vitamin D
0 µg
Vitamin K
0 µg
MINERALS
Calcium
117.647 mg
Iron
0 mg
Magnesium
11.000 mg
Phosphorus
135.000 mg
Potassium
152.941 mg
Sodium
38.235 mg
Zinc
0.520 mg
Copper
0.017 mg
Manganese
0.009 mg
Selenium
9.700 µg
AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY
Alanine
0.239 g
Isoleucine
0.304 g
Leucine
0.563 g
Methionine
0.165 g
Valine
0.462 g
Phenylalanine
0.304 g
Tryptophan
0.032 g
Tyrosine
0.282 g
Cysteine
0.051 g
Serine
0.346 g
Threonine
0.230 g
Aspartic acid
0.443 g
Glutamic acid
1.094 g
Arginine
0.168 g
Histidine
0.138 g
Lysine
0.501 g
Glycine
0.135 g
Proline
0.662 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments