Ginger root raw, Zingiber officinale
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
Ginger root raw - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
80 kcal1.82 g17.77 g0.75 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
80 kcal / 335 kJ
Protein
1.82 g
Carbs
17.77 g
- Sugar
1.70 g
- Added sugar
0 g
- Fiber
2.00 g
Fat
0.75 g
- Saturated fats
0.203 g
- Monounsaturated fats
0.154 g
- Polyunsaturated fats
0.154 g
- Cholesterol
0 g
Water
78.89 ml
Caffeine
0 mg
Salt
0.03 g
Ash
0.77 g
Glycemic index
15
Glycemic load
3

VITAMINS

Vitamin C
5.000 mg
Thiamin (B1)
0.025 mg
Riboflavin (B2)
0.034 mg
Niacin (B3)
0.750 mg
Pantothenic acid (B5)
0.203 mg
Vitamin B6
0.160 mg
Folate DFE
11.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
28.800 mg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamin E
0.260 mg
Vitamin D
0 µg
Vitamin K
0.100 µg

MINERALS

Calcium
16.000 mg
Iron
0.600 mg
Magnesium
43.000 mg
Phosphorus
34.000 mg
Potassium
415.000 mg
Sodium
13.000 mg
Zinc
0.340 mg
Copper
0.226 mg
Manganese
0.229 mg
Selenium
0.700 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.031 g
Isoleucine
0.051 g
Leucine
0.074 g
Methionine
0.013 g
Valine
0.073 g
Phenylalanine
0.045 g
Tryptophan
0.012 g
Tyrosine
0.020 g
Cysteine
0.008 g
Serine
0.045 g
Threonine
0.036 g
Aspartic acid
0.208 g
Glutamic acid
0.162 g
Arginine
0.043 g
Histidine
0.030 g
Lysine
0.057 g
Glycine
0.043 g
Proline
0.041 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments