Grade A Jumbo Eggs raw, ROBERT NELMS EGG CO. (net wt. 30oz, 851g)
UPC: 634181000018 ()
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
Grade A Jumbo Eggs raw - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
143 kcal12.56 g0.72 g9.51 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
143 kcal / 598 kJ
Protein
12.56 g
Carbs
0.72 g
- Sugar
0.37 g
- Added sugar
- Fiber
0 g
Fat
9.51 g
- Saturated fats
3.126 g
- Monounsaturated fats
3.658 g
- Polyunsaturated fats
1.911 g
- Cholesterol
372.000 g
Water
76.15 ml
Caffeine
0 mg
Salt
0.36 g
Ash
1.06 g

VITAMINS

Vitamin C
0 mg
Thiamin (B1)
0.040 mg
Riboflavin (B2)
0.457 mg
Niacin (B3)
0.075 mg
Pantothenic acid (B5)
1.533 mg
Vitamin B6
0.170 mg
Folate DFE
47.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
293.800 mg
Vitamin B12
0.890 µg
Vitamin A
160.000 RAE
Retinol
160.000 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
9.000 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
503.000 µg
Vitamin E
1.050 mg
Vitamin D
2.000 µg
Vitamin K
0.300 µg

MINERALS

Calcium
56.000 mg
Iron
1.750 mg
Magnesium
12.000 mg
Phosphorus
198.000 mg
Potassium
138.000 mg
Sodium
142.000 mg
Zinc
1.290 mg
Copper
0.072 mg
Manganese
0.028 mg
Selenium
30.700 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.735 g
Isoleucine
0.671 g
Leucine
1.086 g
Methionine
0.380 g
Valine
0.858 g
Phenylalanine
0.680 g
Tryptophan
0.167 g
Tyrosine
0.499 g
Cysteine
0.272 g
Serine
0.971 g
Threonine
0.556 g
Aspartic acid
1.329 g
Glutamic acid
1.673 g
Arginine
0.820 g
Histidine
0.309 g
Lysine
0.912 g
Glycine
0.432 g
Proline
0.512 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments