OSCAR MAYER Cracked Black Pepper Turkey Breast, KRAFT HEINZ FOOD COMPANY (net wt. 1lb, 454g)
UPC: 044700070147 (USA or Canada)
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
OSCAR MAYER Cracked Black Pepper Turkey Breast - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
89 kcal16.07 g3.57 g1.79 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
89 kcal / 372 kJ
Protein
16.07 g
Carbs
3.57 g
- Sugar
1.79 g
- Added sugar
1.00 g
- Fiber
0 g
Fat
1.79 g
- Saturated fats
0 g
- Monounsaturated fats
0.576 g
- Polyunsaturated fats
0.439 g
- Cholesterol
35.714 g
Water
72.00 ml
Caffeine
0 mg
Salt
2.23 g
Ash
3.24 g

VITAMINS

Vitamin C
0 mg
Thiamin (B1)
0.048 mg
Riboflavin (B2)
0.071 mg
Niacin (B3)
0.110 mg
Pantothenic acid (B5)
0.166 mg
Vitamin B6
0.128 mg
Folate DFE
4.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
44.200 mg
Vitamin B12
0.090 µg
Vitamin A
2.000 RAE
Retinol
2.000 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamin E
0.090 mg
Vitamin D
0 µg
Vitamin K
0 µg

MINERALS

Calcium
0 mg
Iron
0.643 mg
Magnesium
21.000 mg
Phosphorus
162.000 mg
Potassium
360.000 mg
Sodium
892.857 mg
Zinc
0.510 mg
Copper
0.020 mg
Manganese
0.018 mg
Selenium
13.200 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.779 g
Isoleucine
0.654 g
Leucine
1.002 g
Methionine
0.365 g
Valine
0.668 g
Phenylalanine
0.500 g
Tryptophan
0.143 g
Tyrosine
0.497 g
Cysteine
0.131 g
Serine
0.559 g
Threonine
0.559 g
Aspartic acid
1.222 g
Glutamic acid
2.053 g
Arginine
0.878 g
Histidine
0.393 g
Lysine
1.186 g
Glycine
0.624 g
Proline
0.524 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments