Raw russet potatoes flesh and skin, Solanum tuberosum
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
Raw russet potatoes flesh and skin - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
79 kcal2.14 g18.07 g0.08 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
79 kcal / 331 kJ
Protein
2.14 g
Carbs
18.07 g
- Sugar
0.62 g
- Added sugar
0 g
- Fiber
1.30 g
Fat
0.08 g
- Saturated fats
0.026 g
- Monounsaturated fats
0.002 g
- Polyunsaturated fats
0.043 g
- Cholesterol
0 g
Water
78.58 ml
Caffeine
0 mg
Salt
0.01 g
Ash
1.13 g
Glycemic index
73
Glycemic load
13

VITAMINS

Vitamin C
5.700 mg
Thiamin (B1)
0.082 mg
Riboflavin (B2)
0.033 mg
Niacin (B3)
1.035 mg
Pantothenic acid (B5)
0.301 mg
Vitamin B6
0.345 mg
Folate DFE
14.000 DFE
Folic acid
0 µg
Cholin
12.600 mg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
0 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
0 µg
Lutein
5.000 µg
Vitamin E
0.010 mg
Vitamin D
0 µg
Vitamin K
1.800 µg

MINERALS

Calcium
13.000 mg
Iron
0.860 mg
Magnesium
23.000 mg
Phosphorus
55.000 mg
Potassium
417.000 mg
Sodium
5.000 mg
Zinc
0.290 mg
Copper
0.103 mg
Manganese
0.157 mg
Selenium
0.400 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.065 g
Isoleucine
0.069 g
Leucine
0.102 g
Methionine
0.033 g
Valine
0.107 g
Phenylalanine
0.085 g
Tryptophan
0.022 g
Tyrosine
0.050 g
Cysteine
0.025 g
Serine
0.077 g
Threonine
0.070 g
Aspartic acid
0.500 g
Glutamic acid
0.366 g
Arginine
0.106 g
Histidine
0.036 g
Lysine
0.111 g
Glycine
0.059 g
Proline
0.066 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments