Čekanka červená (radicchio)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
23 kcal1.43 g4.48 g0.25 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
23 kcal / 96 kJ
Bílkoviny
1.43 g
Sacharidy
4.48 g
- Cukry
0.60 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0.90 g
Tuky
0.25 g
- Nasycené tuky
0.060 g
- Mononenasycené tuky
0.010 g
- Polynenasycené tuky
0.110 g
- Cholesterol
0 g
Voda
93.14 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.06 g
Popel
0.70 g

VITAMÍNY

Vitamín C
8.000 mg
Thiamin (B1)
0.016 mg
Riboflavin (B2)
0.028 mg
Niacin (B3)
0.255 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.269 mg
Vitamín B6
0.057 mg
Folát DFE
60.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
10.900 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
1.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
16.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
8832.000 µg
Vitamín E
2.260 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
255.200 µg

MINERÁLY

Vápník
19.000 mg
Železo
0.570 mg
Hořčík
13.000 mg
Fosfor
40.000 mg
Draslík
302.000 mg
Sodík
22.000 mg
Zinek
0.620 mg
Měď
0.341 mg
Mangan
0.138 mg
Selen
0.900 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
Isoleucin
0.085 g
Leucin
0.062 g
Methionin
0.008 g
Valin
0.065 g
Fenylalanin
0.034 g
Tryptofan
0.026 g
Tyrosin
Cystein
Serin
Threonin
0.040 g
Kyselina aspartová
Kyselina glutamová
Arginin
0.105 g
Histidin
0.024 g
Lysin
0.056 g
Glycin
Prolin
Zdroj dat: Databáze USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států)
0 komentářů