Mateřské (lidské) mléko (Soupart, Stanford, Moore - Brusel 1953)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g
Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
70 kcal | 1.01 g | 6.89 g | 4.30 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
70 kcal / 293 kJ
Bílkoviny
1.01 g
Sacharidy
6.89 g
- Cukry
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
Tuky
4.30 g
- Nasycené tuky
- Mononenasycené tuky
- Polynenasycené tuky
- Cholesterol
Voda
Kofein
0 mg
Sůl
Popel
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.038 g
Isoleucin
0.054 g
Leucin
0.100 g
Methionin
0.020 g
Valin
0.054 g
Fenylalanin
0.041 g
Tryptofan
0.019 g
Tyrosin
0.046 g
Cystein
0.023 g
Serin
0.049 g
Threonin
0.048 g
Kyselina aspartová
0.093 g
Kyselina glutamová
0.198 g
Arginin
0.031 g
Histidin
0.021 g
Lysin
0.064 g
Glycin
0.023 g
Prolin
0.086 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů