Hroznové víno, červené nebo zelené (evropské odrůdy)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Hroznové víno - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
69 kcal0.72 g18.10 g0.16 g

Když John Steinbeck po večerech psal své největší dílo, údajně při tom srkal červené víno.

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ

PRO GRAMŮ POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Energie
69 kcal / 289 kJ
Bílkoviny
0.72 g
Sacharidy
18.10 g
- Cukry
15.48 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0.90 g
Tuky
0.16 g
- Nasycené tuky
0.054 g
- Mononenasycené tuky
0.007 g
- Polynenasycené tuky
0.048 g
- Cholesterol
0 g
Voda
80.54 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.01 g
Popel
0.48 g
Glykemický index
49
Glykemická zátěž
9

Nutriční Info

Tradiční porce n/a

Porcí v balení n/a

Množství v 1 porci
Kalorie
% Daily Value*
Tuk celkem
Nasycený tuk
Trans fuk n/a
Cholesterol
Sůl
Sacharidy
Vláknina
Cukry
Přidaný rafinovaný cukr g
Bílkoviny
Vitamín D
Vápník
Železo
Draslík

* % denní doporučené dávky (DDD) udává, jakým procentem živina přispívá potřebnému individuálnímu dennímu příjmu. Hodnoty jsou odvozeny od energetického příjmu 2,000 kalorií.

VITAMÍNY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vitamín C
3.200 mg
Thiamin (B1)
0.069 mg
Riboflavin (B2)
0.070 mg
Niacin (B3)
0.188 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.050 mg
Vitamín B6
0.086 mg
Folát DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
5.600 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
3.000 RAE
Retinol
α-karoten
1.000 µg
β-karoten
39.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
72.000 µg
Vitamín E
0.190 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
14.600 µg

MINERÁLY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Vápník
10.000 mg
Železo
0.360 mg
Hořčík
7.000 mg
Fosfor
20.000 mg
Draslík
191.000 mg
Sodík
2.000 mg
Zinek
0.070 mg
Měď
0.127 mg
Mangan
0.071 mg
Selen
0.100 µg

AMINOKYSELINY

VE GRAMECH POTRAVINY

* Odlišné množství potraviny nastavíte posuvníkem nahoře

Alanin
0.022 g
Isoleucin
0.011 g
Leucin
0.022 g
Methionin
0.009 g
Valin
0.022 g
Fenylalanin
0.019 g
Tryptofan
0.011 g
Tyrosin
0.010 g
Cystein
0.010 g
Serin
0.022 g
Threonin
0.022 g
Kyselina aspartová
0.038 g
Kyselina glutamová
0.081 g
Arginin
0.130 g
Histidin
0.022 g
Lysin
0.027 g
Glycin
0.016 g
Prolin
0.080 g

Nevýhodou metody bylo, že každé ráno pociťoval nepříjemný hněv hroznů.

Zdroj nutričních dat: USDA
0 comments