Kešu jádra MARKS&SPENCER (bal. 150g)

UPC: 0319980

Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Kešu jádra MARKS&SPENCER  - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
604 kcal21.80 g20.50 g43.85 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
604 kcal / 2527 kJ
Bílkoviny
21.80 g
Sacharidy
20.50 g
- Cukry
4.40 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
3.60 g
Tuky
43.85 g
- Nasycené tuky
7.300 g
- Mononenasycené tuky
25.778 g
- Polynenasycené tuky
8.498 g
- Cholesterol
0 g
Voda
5.20 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.05 g
Popel
2.54 g
Glykemický index
25
Glykemická zátěž
5

VITAMÍNY

Vitamín C
0.500 mg
Thiamin (B1)
0.423 mg
Riboflavin (B2)
0.058 mg
Niacin (B3)
1.062 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.864 mg
Vitamín B6
0.417 mg
Folát DFE
25.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
0 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
22.000 µg
Vitamín E
0.900 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
34.100 µg

MINERÁLY

Vápník
37.000 mg
Železo
6.680 mg
Hořčík
292.000 mg
Fosfor
593.000 mg
Draslík
660.000 mg
Sodík
20.000 mg
Zinek
5.780 mg
Měď
2.195 mg
Mangan
1.655 mg
Selen
19.900 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
1.001 g
Isoleucin
0.944 g
Leucin
1.761 g
Methionin
0.433 g
Valin
1.309 g
Fenylalanin
1.138 g
Tryptofan
0.343 g
Tyrosin
0.608 g
Cystein
0.470 g
Serin
1.291 g
Threonin
0.823 g
Kyselina aspartová
2.148 g
Kyselina glutamová
5.391 g
Arginin
2.540 g
Histidin
0.546 g
Lysin
1.110 g
Glycin
1.121 g
Prolin
0.972 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů