Mléko polotučné 1.5% čerstvé OLMA (bal. 1L)
UPC: 8593807234713 (Czech Republic)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Mléko polotučné 1.5% čerstvé OLMA  - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
45 kcal3.20 g4.60 g1.50 g

Čerstvá matka se zeptala muže, který jí dodává mléko, zdali chová telata, a spokojeně se usmála, když řekl, že ano.

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
45 kcal / 188 kJ
Bílkoviny
3.20 g
Sacharidy
4.60 g
- Cukry
4.60 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
0 g
Tuky
1.50 g
- Nasycené tuky
0.900 g
- Mononenasycené tuky
0.428 g
- Polynenasycené tuky
0.054 g
- Cholesterol
7.730 g
Voda
89.92 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.10 g
Popel
0.75 g
Glykemický index
30
Glykemická zátěž
1

VITAMÍNY

Vitamín C
0 mg
Thiamin (B1)
0.020 mg
Riboflavin (B2)
0.185 mg
Niacin (B3)
0.093 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.361 mg
Vitamín B6
0.037 mg
Folát DFE
5.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
17.700 mg
Vitamín B12
0.470 µg
Vitamín A
14.000 RAE
Retinol
13.000 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
2.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
0 µg
Vitamín E
0.010 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
0.100 µg

MINERÁLY

Vápník
125.000 mg
Železo
0.030 mg
Hořčík
11.000 mg
Fosfor
95.000 mg
Draslík
150.000 mg
Sodík
40.000 mg
Zinek
0.420 mg
Měď
0.010 mg
Mangan
0.003 mg
Selen
3.300 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.108 g
Isoleucin
0.165 g
Leucin
0.303 g
Methionin
0.084 g
Valin
0.209 g
Fenylalanin
0.165 g
Tryptofan
0.041 g
Tyrosin
0.161 g
Cystein
0.019 g
Serin
0.193 g
Threonin
0.136 g
Kyselina aspartová
0.273 g
Kyselina glutamová
0.718 g
Arginin
0.091 g
Histidin
0.096 g
Lysin
0.268 g
Glycin
0.064 g
Prolin
0.315 g

"V tom případě mi prosím každý den doneste také půl litru telecího mléka. Myslím, že to kravské je pro malou příliš silné."

Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů