Nut & Fruit Mix, směs ořechů a sušeného ovoce, Alesto, FORMALGAZZA pro LIDL (bal. 200g)
UPC: 20815394 ()
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
EnergieBílkovinySacharidyTuky
507 kcal10.50 g41.20 g31.80 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
507 kcal / 2121 kJ
Bílkoviny
10.50 g
Sacharidy
41.20 g
- Cukry
37.70 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
7.00 g
Tuky
31.80 g
- Nasycené tuky
3.000 g
- Mononenasycené tuky
10.641 g
- Polynenasycené tuky
15.564 g
- Cholesterol
0 g
Voda
10.27 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.04 g
Popel
1.55 g
Glykemický index
51
Glykemická zátěž
21

VITAMÍNY

Vitamín C
0.922 mg
Thiamin (B1)
0.148 mg
Riboflavin (B2)
0.376 mg
Niacin (B3)
1.613 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.293 mg
Vitamín B6
0.241 mg
Folát DFE
38.960 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
28.502 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
1.500 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
13.100 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
52.280 µg
Vitamín E
7.621 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
3.998 µg

MINERÁLY

Vápník
108.900 mg
Železo
2.018 mg
Hořčík
118.320 mg
Fosfor
234.060 mg
Draslík
442.240 mg
Sodík
16.000 mg
Zinek
1.710 mg
Měď
0.740 mg
Mangan
1.555 mg
Selen
2.668 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.455 g
Isoleucin
0.366 g
Leucin
0.699 g
Methionin
0.104 g
Valin
0.430 g
Fenylalanin
0.487 g
Tryptofan
0.100 g
Tyrosin
0.224 g
Cystein
0.111 g
Serin
0.488 g
Threonin
0.320 g
Kyselina aspartová
1.175 g
Kyselina glutamová
2.364 g
Arginin
1.284 g
Histidin
0.250 g
Lysin
0.269 g
Glycin
0.594 g
Prolin
0.462 g
Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů