Hamburger MCDONALD'S CZE (porce 105 g)
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Hamburger MCDONALD'S CZE (porce 105 g) - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
242 kcal12.38 g30.00 g8.10 g

Víte, jaký je rozdíl mezi Donaldem Trumpem a zaměstnancem McDonald's?

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
242 kcal / 1013 kJ
Bílkoviny
12.38 g
Sacharidy
30.00 g
- Cukry
6.10 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
1.80 g
Tuky
8.10 g
- Nasycené tuky
3.300 g
- Mononenasycené tuky
2.761 g
- Polynenasycené tuky
1.726 g
- Cholesterol
27.000 g
Voda
44.00 ml
Kofein
0 mg
Sůl
1.30 g
Popel
2.40 g
Glykemický index
66
Glykemická zátěž
20

VITAMÍNY

Vitamín C
0.436 mg
Thiamin (B1)
0.252 mg
Riboflavin (B2)
0.195 mg
Niacin (B3)
4.313 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.646 mg
Vitamín B6
0.090 mg
Folát DFE
40.230 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
30.779 mg
Vitamín B12
0.696 µg
Vitamín A
2.230 RAE
Retinol
0.720 µg
α-karoten
0.160 µg
β-karoten
18.360 µg
β-kryptoxantin
1.330 µg
Lykopen
482.680 µg
Lutein
40.220 µg
Vitamín E
0.630 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
5.285 µg

MINERÁLY

Vápník
86.420 mg
Železo
0.600 mg
Hořčík
10.000 mg
Fosfor
124.160 mg
Draslík
178.510 mg
Sodík
520.000 mg
Zinek
1.600 mg
Měď
0.090 mg
Mangan
0.727 mg
Selen
22.721 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.578 g
Isoleucin
0.501 g
Leucin
0.911 g
Methionin
0.266 g
Valin
0.563 g
Fenylalanin
0.544 g
Tryptofan
0.102 g
Tyrosin
0.362 g
Cystein
0.202 g
Serin
0.547 g
Threonin
0.406 g
Kyselina aspartová
0.826 g
Kyselina glutamová
3.070 g
Arginin
0.620 g
Histidin
0.331 g
Lysin
0.634 g
Glycin
0.632 g
Prolin
1.042 g

DALŠÍ ČTENÍ

Sendviče z fast-foodové restaurace McDonald's patří mezi nejvyhledávanější položky webu 2000KCAL. Ačkoliv bývá McDonald's spojován s nezdravým životním stylem (nevyhovující nutriční hodnoty, prázdné kalorie apod.), nemusí to být vždy pravda. Více si přečtěte v článku McDonald's není nezdravý. Nezdravá jsou naše rozhodnutí.

Zaměstnanec McDonald's platí daně.

Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 komentářů