Kapusta kadeřavá ( brassica oleracea var. acephala )
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g
0 g
500 g
Energie | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
---|---|---|---|
27 kcal | 2.00 g | 6.10 g | 0.10 g |
NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ
Energie
27 kcal / 113 kJ
Bílkoviny
2.00 g
Sacharidy
6.10 g
- Cukry
2.27 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
3.10 g
Tuky
0.10 g
- Nasycené tuky
0.013 g
- Mononenasycené tuky
0.007 g
- Polynenasycené tuky
0.049 g
- Cholesterol
0 g
Voda
91.00 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.07 g
Popel
0.80 g
Glykemický index
45
Glykemická zátěž
3
VITAMÍNY
Vitamín C
31.000 mg
Thiamin (B1)
0.070 mg
Riboflavin (B2)
0.030 mg
Niacin (B3)
0.300 mg
Kys. pantothenová (B5)
0.187 mg
Vitamín B6
0.190 mg
Folát DFE
80.000 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
12.300 mg
Vitamín B12
0 µg
Vitamín A
50.000 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
600.000 µg
β-kryptoxantin
0 µg
Lykopen
0 µg
Lutein
77.000 µg
Vitamín E
0.170 mg
Vitamín D
0 µg
Vitamín K
68.800 µg
MINERÁLY
Vápník
35.000 mg
Železo
0.400 mg
Hořčík
28.000 mg
Fosfor
42.000 mg
Draslík
230.000 mg
Sodík
28.000 mg
Zinek
0.270 mg
Měď
0.062 mg
Mangan
0.180 mg
Selen
0.900 µg
AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)
Alanin
0.070 g
Isoleucin
0.101 g
Leucin
0.103 g
Methionin
0.020 g
Valin
0.085 g
Fenylalanin
0.064 g
Tryptofan
0.020 g
Tyrosin
0.034 g
Cystein
0.017 g
Serin
0.116 g
Threonin
0.069 g
Kyselina aspartová
0.197 g
Kyselina glutamová
0.445 g
Arginin
0.114 g
Histidin
0.041 g
Lysin
0.094 g
Glycin
0.044 g
Prolin
0.393 g
Zdroj dat: Databáze USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států)
0 komentářů