PIZZA HUT 12'' Cheese Pizza Hand-Tossed Crust
   Nutritional values in 100g / 3.5oz

0g / 0oz
454g / 1lb
PIZZA HUT 12'' Cheese Pizza Hand-Tossed Crust - nutritional values, calories
EnergyProteinCarbsFats
271 kcal11.93 g31.22 g10.89 g
Share

NUTRITIONAL SUMMARY FOR 100 GRAMS/3.5 OZ.

Energy
271 kcal / 1134 kJ
Protein
11.93 g
Carbs
31.22 g
- Sugar
3.37 g
- Added sugar
0 g
- Fiber
1.80 g
Fat
10.89 g
- Saturated fats
5.040 g
- Monounsaturated fats
2.919 g
- Polyunsaturated fats
1.839 g
- Cholesterol
24.000 g
Water
43.29 ml
Caffeine
Salt
1.71 g
Ash
2.67 g

VITAMINS

Vitamin C
0 mg
Thiamin (B1)
0.264 mg
Riboflavin (B2)
0.256 mg
Niacin (B3)
3.295 mg
Pantothenic acid (B5)
0.285 mg
Vitamin B6
0.114 mg
Folate DFE
Folic acid
Cholin
Vitamin B12
0.700 µg
Vitamin A
82.000 RAE
Retinol
72.000 µg
α-caroten
0 µg
β-caroten
116.000 µg
β-cryptoxanthine
0 µg
Lycopene
2310.000 µg
Lutein
69.000 µg
Vitamin E
0.700 mg
Vitamin D
Vitamin K
10.100 µg

MINERALS

Calcium
209.000 mg
Iron
1.950 mg
Magnesium
22.000 mg
Phosphorus
249.000 mg
Potassium
173.000 mg
Sodium
685.000 mg
Zinc
1.650 mg
Copper
0.092 mg
Manganese
0.308 mg
Selenium
20.500 µg

AMINO ACIDS & PROTEIN QUALITY

Alanine
0.419 g
Isoleucine
0.565 g
Leucine
1.140 g
Methionine
0.264 g
Valine
0.721 g
Phenylalanine
0.665 g
Tryptophan
0.128 g
Tyrosine
0.522 g
Cysteine
0.163 g
Serine
0.701 g
Threonine
0.411 g
Aspartic acid
0.840 g
Glutamic acid
3.539 g
Arginine
0.487 g
Histidine
0.355 g
Lysine
0.771 g
Glycine
0.341 g
Proline
1.358 g
Source: Zdroj dat: Databáze 2000KCAL. Poznámka: Údaje jsou shromážděny dle nativní rovnice, která se opírá o více zdrojů s touto prioritou: 1) údaje uvedené výrobcem na etiketě nebo webových stránkách, 2) data získaná z věrohodných dostupných zdrojů (např. USDA, ÚZEI, DTU aj.) nebo na podkladě komunikace s výrobcem, 3) sumarizace hodnot všech surovin u složených potravin, 4) analogie s obdobnými potravinami a příp. geografická korekce. Přes veškeré úsilí poskytnout spolehlivé výživové údaje nelze správnost a úplnost zaručit. V případě objevení chyby nás prosím kontaktujte.
0 comments