Brambory nové, rané (květen - září), syrové
Nutriční (výživové) hodnoty na 100 g

0 g
500 g
Brambory nové - nutriční (výživové) hodnoty, kalorie
EnergieBílkovinySacharidyTuky
76 kcal1.80 g17.10 g0.30 g
Sdílet

NUTRIČNÍ SHRNUTÍ PRO 100 GRAMŮ

Energie
76 kcal / 318 kJ
Bílkoviny
1.80 g
Sacharidy
17.10 g
- Cukry
0 g
- Přidané cukry
0 g
- Vláknina
1.30 g
Tuky
0.30 g
- Nasycené tuky
0.058 g
- Mononenasycené tuky
0.015 g
- Polynenasycené tuky
0.167 g
- Cholesterol
0 g
Voda
79.90 ml
Kofein
0 mg
Sůl
0.07 g
Popel
0.90 g
Glykemický index
49
Glykemická zátěž
8

VITAMÍNY

Vitamín C
22.000 mg
Thiamin (B1)
0 mg
Riboflavin (B2)
0 mg
Niacin (B3)
0 mg
Kys. pantothenová (B5)
0 mg
Vitamín B6
Folát DFE
0 DFE
Kyselina listová
0 µg
Cholin
Vitamín B12
Vitamín A
0 RAE
Retinol
0 µg
α-karoten
0 µg
β-karoten
5.000 µg
β-kryptoxantin
Lykopen
Lutein
Vitamín E
0.100 mg
Vitamín D
Vitamín K

MINERÁLY

Vápník
12.000 mg
Železo
0 mg
Hořčík
23.000 mg
Fosfor
0 mg
Draslík
390.000 mg
Sodík
28.000 mg
Zinek
0 mg
Měď
0 mg
Mangan
Selen
0 µg

AMINOKYSELINY (KVALITA BÍLKOVIN)

Alanin
0.063 g
Isoleucin
0.066 g
Leucin
0.098 g
Methionin
0.024 g
Valin
0.107 g
Fenylalanin
0.072 g
Tryptofan
0.027 g
Tyrosin
0.035 g
Cystein
0.015 g
Serin
0.063 g
Threonin
0.060 g
Kyselina aspartová
0.380 g
Kyselina glutamová
0.239 g
Arginin
0.075 g
Histidin
0.032 g
Lysin
0.104 g
Glycin
0.052 g
Prolin
0.063 g
Zdroj dat: Databáze USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států)
0 komentářů